Elafdeling

RFExperience el-afdeling er blandt de allerstørste udbydere i Danmark, når det gælder materiel til midlertidige opgaver.

Med egen autoriseret el-installatør og en stab af gode elektrikere udfører vi mange forskellige opgaver i forbindelse med arrangementer.

Vi er professionel leverandør af el-materiel og elinstallationer primært til events, men også andre typer af behov for midlertidige elinstallationer.

Det er vigtigt for os at kende vores kunder, for at kunne sikre den høje kvalitet vi ønsker at levere. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i opgaven og bruger de nødvendige ressourcer i planlægningen af opgaven. Ved et midlertidigt event skal et komplekst setup fungere under afviklingen af eventet. Det kræver forberedelse.

Vi gør altid meget ud af at klarlægge kundens behov - også selvom kunden ikke altid selv kender disse på forhånd.

RFExperience el-afdeling består af elinstallatør, fuldtidsansatte elektrikere samt mere end 50 medarbejdere på freelancebasis. Vi leverer i dag personale til mere end 150 forskellige events om året.

Gennem året deltager vores medarbejdere i forskellige typer kurser, herunder både de lovpligtige kurser indenfor det fagspecifikke område samt andre relevante kurser.