RF Experience Safety

RF Experience Safety har stor erfaring med at rådgive arrangører, sponsorer, bands, festivaler og spillesteder i eventsikkerhed og sikkerhedsplanlægning, herunder udarbejdelse af dokumentation (Risikovurdering & Beredskabsplan). Besøg os her.

Rådgivning er baseret på akademisk viden om Crowd Safety Management opnået via uddannelse på Bucks New University i England samt mange års praktisk erfaring fra alle typer events både nationalt og internationalt.

RF Experience Safety leverer personale til at varetage service og sikkerhed ved events med ekspertise i at drive backstage, køstyring, indgange, pladsanvisning, opsyn med gæster, forscenesikkerhed  og stort set alt andet i forbindelse med, at mange mennesker samles på et sted.

Personalet i RF Experience Safety uddannes i publikumspsykologi, publikumsdynamik, hændelseshåndtering og meget andet, som er relevant for korrekt Crowd Safety Management.

Gennem vores træningsafdeling, www.eventskolen.dk, tilbydes en række uddannelser til personer, med arbejde i event-miljøer som f.eks. konflikthåndtering i nattelivet, psykologi eller et lidt mere omfattende forløb som Professional Certificate in Event Safety and Security Management, som udbydes i samarbejde med Bucks New University.