Nyheder

Botanisk Have København

Toiletter skal der også bruges, når man laver en Romantisk aften i Botanisk Have. RF Experience var på pletten og sørgede for at gæsterne i hele have, havde mulighed for at forrette deres fornødenhed. Nogle små scener blev opsat og folk nød dejlig musik i den flotte gamle Have, med de mange planter.
Fold ud

Forår

Der er forår i luften og derfor er der gang i den sidste klargøring af materiel. De gode gamle toiletflak bliver renoveret så de kan være flotte til denne sommerens aktiviteter.
Fold ud

Jul i Roskilde

Det’ sørme – det’ sandt – december og RF Experience Logistik har igen sikret, at det bliver Jul på torvet. Selv om der ikke er sne, er julehytterne med til at skabe et hyggeligt julemarked på Stændertorvet i Roskilde.
Fold ud

Kim Larsen Mindekoncert

Ved Mindekoncerten for Kim Larsen kunne man se RFExperinence Logistiks toiletter lige uden for Tivoli samt flere andre steder. Det blev lagt flere hundrede meter overkørsler til sikring, af de forskellige kabler, der skulle bruges til både TV, lyd og strøm. Den store scene på Rådhuspladsen, er ved at blive bygge op. Det meste af…
Fold ud

Ungdommens Folkemøde i Valby

Der var rigtig mange mennesker på Folkemøde for ungdommen. Igen i år var RFExperience Logistik leverandør af flere forskellige produkter. Vejvisning på Skilteholder, samt toilette og ikke mindst den Rising scene fra Roskilde Festival. Programmet var meget afvekslende og publikum var interesseret i de mange oplæg fra de forskellige scener.
Fold ud

Årets sidste Byparks koncert i Roskilde

Selv om Festivalen er godt overstået, er det stadig godt gang i aktiviteterne hos Rental. Dette ikke mindst ved afviklingen af koncerterne i Roskilde Bypark. Her var mange mennesker, med til at give en dejlig afslutningen af årets program. Rental stod for levering af både hegn, toilette og el materiel.
Fold ud

Julehytter på Stændertorvet i Roskilde

Roskilde Rental har igen i år haft opgaven med opsætning af de efterhånden traditionelle julehytter på Stændertorvet i Roskilde. Roskilde Rental sørgede, udover opsætning af julehytter, også for, at der var strøm i de enkelte hytter, hvilket sammen med opsætning af bænke gjorde det muligt for de julehandlende at kunne sidde ned og nyde en kop varm gløgg. Det…
Fold ud

Fyrværkerisalg på Dyrskuepladsen

Solen er på ved ned over Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor Roskilde Rental har opsat hegn og autoværn i forbindelse med dette års Fyrværkerisalg. Roskilde Rental har endvidere sørget for opsætning af skilte til vejvisning, så trafikken kan afvikles på god og sikker vis.  
Fold ud

Knæk Cancer i Roskilde

Roskilde Rental var også repræsenteret, da Knæk Cancer turen torsdag den 26. oktober havde sidste stop på Stændertorvet i Roskilde. Dagen var fyldt med en lang række aktiviteter, liveoptrædener og foredrag for både børn og voksne og Roskilde Rental var på pletten med bla. borde, bænke, caféstole med mere til flere af standene.    
Fold ud

Ungdommens Folkemøde 2017

Mange mennesker er samlet til Ungdommens Folkemøde 2017 i Søndermarken. Da vejret ikke viser sig fra sin pæneste side, sørger Roskilde Rental også for, at de unge kan komme tørskoet rundt. Ved de mange forskellige stader findes Roskilde Rental materiel, bla. lyskæder, skraldespande, justérbare borde, borde/bænkesæt og ikke mindst de populære FoldTables®. Samtidig sørger vores produktionsafdeling…
Fold ud