Nyheder

Årets sidste Byparks koncert i Roskilde

Selv om Festivalen er godt overstået, er det stadig godt gang i aktiviteterne hos Rental. Dette ikke mindst ved afviklingen af koncerterne i Roskilde Bypark. Her var mange mennesker, med til at give en dejlig afslutningen af årets program. Rental stod for levering af både hegn, toilette og el materiel.
Fold ud

Julehytter på Stændertorvet i Roskilde

Roskilde Rental har igen i år haft opgaven med opsætning af de efterhånden traditionelle julehytter på Stændertorvet i Roskilde. Roskilde Rental sørgede, udover opsætning af julehytter, også for, at der var strøm i de enkelte hytter, hvilket sammen med opsætning af bænke gjorde det muligt for de julehandlende at kunne sidde ned og nyde en kop varm gløgg. Det…
Fold ud

Fyrværkerisalg på Dyrskuepladsen

Solen er på ved ned over Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor Roskilde Rental har opsat hegn og autoværn i forbindelse med dette års Fyrværkerisalg. Roskilde Rental har endvidere sørget for opsætning af skilte til vejvisning, så trafikken kan afvikles på god og sikker vis.  
Fold ud

Knæk Cancer i Roskilde

Roskilde Rental var også repræsenteret, da Knæk Cancer turen torsdag den 26. oktober havde sidste stop på Stændertorvet i Roskilde. Dagen var fyldt med en lang række aktiviteter, liveoptrædener og foredrag for både børn og voksne og Roskilde Rental var på pletten med bla. borde, bænke, caféstole med mere til flere af standene.    
Fold ud

Ungdommens Folkemøde 2017

Mange mennesker er samlet til Ungdommens Folkemøde 2017 i Søndermarken. Da vejret ikke viser sig fra sin pæneste side, sørger Roskilde Rental også for, at de unge kan komme tørskoet rundt. Ved de mange forskellige stader findes Roskilde Rental materiel, bla. lyskæder, skraldespande, justérbare borde, borde/bænkesæt og ikke mindst de populære FoldTables®. Samtidig sørger vores produktionsafdeling…
Fold ud

Orange Scene rejses

Roskilde Rental er naturligvis også leverandør af materiel til Roskilde Festival 2017. Opsætningen af Orange Scene er her i fuld gang og Roskilde Rental leverer bla. betonsten, cykelhegn og køreplader.
Fold ud

9. klassernes sidste skoledag

En tom mark ved Paramount på Eriksvej omdannes til rammen om 9. klassernes sidste skoledag. Roskilde Festival Rental har lavet afspærring, sat scenen op og leveret toiletter, så de unge mennesker kan nyde den hyggelige og festlige dag i solskinnet.
Fold ud

Roskilde Festival Højskole – 1. mejselhak

Forstander Jesper Øland byder velkommen til de mange mennesker, der var mødt op for at overvære den store begivenhed. Roskildes Borgmester Joy Mogensen, Kulturminister Mette Bock samt Forstander Jesper Øland satte de første hak med en mejsel i den betonsøjle, som skal udgøre en del af fundamentet for Roskilde Festival Højskole. Roskilde Festival Rentals elafdeling leverede kabler og…
Fold ud

Royal Arena

De seneste uger har været travle for vores elafdeling, som har leveret komplet opsætning af el til koncerter med bla. Metallica, DAD/Dizzy Mizz Lizzy, The Weeknd og Rod Steward i den nye Royal Arena.
Fold ud

Julestemningen sænker sig

Så er julestemningen også ved at sænke sig over Stændertorvet i Roskilde. Roskilde Rental har arbejdet hårdt med opsætningen og nu er Roskilde Festihuts også blevet pyntet med gran og lys. Stadeholderne har lagt sidste hånd på forberedelserne og var fra weekenden klar til at give Roskildes borgere en god optakt til julen. Der mangler kun lidt…
Fold ud